Een portret cadeau geven

Een geschreven portret is een persoonlijk en origineel geschenk om te geven. Aan iemand die alles al heeft, en/of een mijlpaal bereikt - denk aan een jubileum, pensioen, huwelijk of het bereiken van een bijzondere leeftijd. Het is een unieke manier om iemand in het zonnetje te zetten. Veel mensen ervaren het interview als een bijzondere ervaring. Ruim anderhalf uur staan ze helemaal in de spotlight en staat hun verhaal centraal. Ze kiezen zelf waarover ze het liefst vertellen. Het portret zelf is een blijvende en tastbare herinnering aan een feestelijke gebeurtenis - en aan degenen die het portret cadeau hebben gedaan. 

 

Wordt je oma 80 en zoek je een cadeau om met alle kleinkinderen te geven? Gaat je collega met pensioen en zoekt je afdeling een origineel afscheidscadeau? Wordt je beste vriend vader? Gaat je beste vriendin trouwen? Is je medewerker al 25 jaar trouw in dienst? Wordt je moeder 70 en heeft ze al teveel spullen? Gaat je zus emigreren met haar gezin? Verkoopt je opa zijn bedrijf? Gaat je dochter promoveren?

 

Een geschreven portret is een origineel cadeau dat uitstekend gezamenlijk gegeven kan worden. Indien gewenst kunnen de namen van alle schenkers op de eerste of laatste pagina van het portret gezet worden.

De verhalenverdieping heeft mooie cadeaubonnen waarop kort staat uitgelegd wat een portret inhoudt en wat de vervolgstappen zijn. De geldigheid van zo'n bon bepalen we in overleg. Ook overleggen we van tevoren of ik contact opneem met degene die door jou/jullie in het zonnetje gezet gaat worden, en wanneer. 

 

Een dubbelportret - bijvoorbeeld bij een huwelijk of een huwelijksjubileum, of bij de geboorte van een kind - is ook mogelijk. Dan interview ik beide partners tegelijk en/of apart van elkaar en verwoord ik hun verhalen in hetzelfde portret.